Donateurs
U kunt ons koor steunen door donateur te worden. Dit kan al vanaf € 12,50 per jaar. 

Als donateur ontvangt u een gratis toegangsbewijs voor ons zomerconcert. Ook houden wij u op de hoogte van het wel en wee van ons koor door middel van ons clubblad “De Notenbalk”. Deze komt 4x per jaar uit.

U kunt zich aanmelden door een mailtje (met uw naam, adres en het bedrag dat u wilt doneren) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een briefje afgeven tijdens een van de concerten of repetities kan natuurlijk ook. (U ontvangt dan van ons een rekening.)

Hartelijk dank.


VOMAR-aktie
We hebben een fraaie overeenkomst gesloten met de VOMAR supermarkt. Als bij het afrekenen een, aan ons koor gekoppelde, Klant-is-Koningkaart gescand word, worden de bedragen bij elkaar opgeteld. Elke drie maanden maakt de VOMAR 0,5% van dit totaalbedrag aan ons over.

Dit geldt dus alleen voor die kaarten waarvan wij het nummer en de naam van de klant hebben doorgegeven aan de VOMAR.

Heeft u nog geen VOMAR Klant-is-Koningkaart, vraag deze dan aan (niet anoniem). Geef uw naam en het Klant-is-Koningkaartnummer door aan de penningmeester of mail het aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat uw kaart elke keer bij het afrekenen bij de kassa scannen.

Zo steunt u ons koor zonder dat dit u geld of spaarpunten kost. U hoeft hiervoor géén kooppunten te kopen (mag wel natuurlijk want dit levert u weer een leuke rente op).