Informatie

Repetities

We repeteren elke maandagmiddag in lokaal 13 (op de 1e verdieping) in Sociaal Cultureel Centrum ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40a in Sassenheim. 

Het koor is ingedeeld in drie groepen 

  • Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar (groep 2 t/m 4)
    zingen in de A-groep en repeteren van 16.00 – 16.45 uur.
  • Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar (groep 5 t/m 7)
    zingen in de B-groep. Zij repeteren van 16.00 – 17.15 uur.
  • Jongeren vanaf 11 jaar (groep 8 en middelbare school)
    zingen in de C-groep en repeteren van 16.45 uur tot 18.00 uur (uitloop naar 18.15 uur).

Een paar keer per jaar wordt er, door de drie groepen gezamenlijk een half uur gerepeteerd. De repetitietijden worden dan aangepast. De data en tijden worden van te voren doorgegeven.

Tijdens de vakanties van de basisschool (Sassenheim/regio midden) is er geen repetitie.

Bij het wisselen van de groepen krijgen de kinderen limonade en een snoepje.

Brengen en halen

Het kan wel eens gebeuren dat een repetitie onverwacht niet doorgaat, bijv. omdat de dirigent zich op maandag ziek meldt. Wij proberen dan alle koorleden telefonisch te berichten, maar soms kunnen we niet iedereen tijdig bereiken. Daarom raden wij u aan uw kind, als hij/zij niet alleen naar huis mag, voor de repetitie niet beneden af te zetten, maar even mee te lopen naar boven. Daardoor wordt voorkomen dat uw kind drie kwartier voor niets moet wachten tot het opgehaald wordt.
Ook komt het wel eens voor dat kinderen niet op tijd opgehaald kunnen worden, bijv. door een lekke band, file, een rij voor de kassa ed. Vertel uw kind dat het altijd in het repetitielokaal mag wachten totdat u er bent. Wij zijn tot ca. 18.15 uur aanwezig.
Zit uw kind op de BSO, dan hoeft brengen en halen ook geen probleem te zijn.

Absentie 

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw kind een repetitie niet bijwonen. Bijvoorbeeld i.v.m. een schoolreisje of door ziekte. Het is dan prettig als u ons dat even laat weten. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-30694455 (Marian). Ook tijdens repetities zijn wij via dit nummer bereikbaar.

Een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook. Uiterlijk tot maandag 14.00 uur.

Contributie

De contributie bedraagt € 95,00 per jaar. Als er meerdere kinderen uit één gezin lid zijn geldt voor het tweede en volgende kind een korting van € 20,00 per jaar.

Koorkleding

Tijdens optredens dragen we koorkleding. Dit bestaat uit een T-shirt met een spijkerbroek. Voor een spijkerbroek moeten de leden zelf zorgen. Wij zorgen voor de T-shirts. Deze worden vóór een concert, op locatie, uitgedeeld en na afloop weer ingenomen. Om kleurverschillen te voorkomen worden ze centraal gewassen. Elke groep heeft zijn eigen kleur shirt.

Tijdens kerstconcerten draagt iedereen zijn eigen “feestelijke” outfit.